De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de diensten en producten van Tobias Media. Het bedrijf “Tobias Media” is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en gebruikt tevens de volgende handelsnamen:Tobias Groenland is eigenaar Tobias Media en als professioneel gecertificeerd fotograaf actief voor bedrijven als Airbnb en verschillende makelaars en particulieren.

Dupho = Dutch Photographers Association of the Netherlands. Het document met de Dupho voorwaarden is te downloaden als pdf file.
Alle beelden op deze website, tenzij anders omschreven, zijn exclusief eigendom van TobiasMedia en zijn beschermd d.m.v. copyright. De afbeeldingen mogen niet worden gekopieerd, verzonden, bewerkt of verkocht worden zonder de schriftelijke toestemming van Tobias Groenland.


Zonder toestemming ontwikkelde afgeleide van de getoonde beelden worden ook gezien als een inbreuk op het beeldrecht van de maker. Gebruik van een of meerdere beelden als basis voor andere fotografische concepten of illustraties (digitaal, schets of dergelijken) zijn een inbreuk op het beeldrecht zoals deze van toepassing zijn in Nederland en de rest van de wereld.


Bezoek

Tobias Media is enkel te bezoeken na het maken van een afspraak.